Vakantiewoning / Stuga met eigen terras en uitzicht naar het meer.

stuga

Skålleruds Gård Vakantiewoning (Stuga)

Op deze zeer mooie rustige plek in Dalsland, ligt ons vakantiewoning, ook wel stuga genoemd, met het meer Nåren op ongeveer 150 meter loopafstand. Bij het meer is een strandje met grilplaats en een aanlegsteiger waar u vaak alleen zult vertoeven. Hier kunt u direct uw eigen gevangen vis grillen en eten. Een kano is te huur bij Skålleruds Gård. Verder kunt u in de directe omgeving uitgebreid wandelen, Geo-Cachen, fietsen en tal van bezienswaardigheden bezoeken.

De vakantiewoning is een authentieke Zweedse blokhut, welke is gebouwd van boomstammen. Deze is in 2007-2008 geheel gerenoveerd en voorzien van alle nodige voorzieningen. Zo zijn er een badkamer(met douche en toilet) en een keuken ingebouwd. Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers met totaal 4 bedden gerealiseerd. Aan de zuidzijde is een ruim terras (8 x 3 meter), waar men 's ochtends al kan genieten van een ontbijt in de eerste zon.

stuga

Rookvrije vakantiewoning

De rookvrije vakantiewoning is geschikt voor 4 personen (eventueel 5 pers., met meerprijs voor een extra bed) en volledig ingericht.

Stuga boeken?

Neem dan contact met ons op!