B&B, Familiehotel, Stuga en Restaurant

Skålleruds Gård Bed & Breakfast, familiehotel staat op een prachtig punt tegenover de meest bekende Zweedse traditioneel gebouwde 17e eeuwse houten kerk Skålleruds Kyrka en het meer Nåren in de provincie Dalsland, Zweden.

Een heerlijke plaats, midden in de natuur, om afstand te nemen van drukte en stress en toch alle faciliteiten binnen handbereik. De liefhebbers van een actieve en sportieve vakantie kunnen hier eindeloos wandelen, kanoën, vissen, fietsen en mountainbiken.

Home
Home
kamers

Heerlijk genieten

Skålleruds Gård heeft 8 kamers, die voorzien zijn van douche en toilet. De kamers zijn verdeeld in 4 tweepersoonskamers, 2 eenpersoonskamers en 2 familiekamers (2 volwassenen & 2 kinderen) en hebben uitzicht op de tuin. Op de begane grond bevinden zich de ontbijtzaal, het restaurant en een gezellig ingerichte zithoek met tv.

Lees verder
Home

Souterrain

In het souterrain bevindt zich een speelzaaltje met o.a. een tafeltennistafel. U kunt gratis gebruik maken van onze draadloze internetverbinding. Aan de voorzijde van het Bed & Breakfast Hotel is het terras waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie in de schone lucht met een schilderachtig uitzicht. In het souterrain bevindt zich een speelzaaltje met o.a. een tafeltennistafel.

Lees verder

Stuga

Skålleruds Gård beschikt tevens over een volledig ingerichte luxe 4-persoons Stuga.

Lees verder
Home

Veel vakantieplezier!

Wij, de eigenaren van Skålleruds Gård, zijn van Nederlandse afkomst en spreken behalve Nederlands ook Zweeds, Duits en Engels. We heten u van harte welkom en wensen u veel vakantie plezier.

Jan, Yvonne, Myrthe, Bas en Daan Lautenbach